lördag 2 september 2006

High Fidelity fast mycket sämre

Listor är lite tufft. Eller, tufft är kanske en överdrift. Listor är användbara. Ja. Det är ett bra ord. Användbara.

Konceptet är såklart uttjatat och publicerat i bokform och hela faderullan. Miljoner gånger redan. Så, unikt är det ju inte. Men faktum kvarstår, det är användbart.

Så. Saker att skriva i sina listor då.

Saker som jag borde gjort i veckan men av lathet och brist på motivation struntade i:
  • Skriva duktigt på min exjobbsrapport
  • Söka jobb
  • Skaffa mig en duglig dygnsrytm som inte innebär att man somnar 5 på morgonen
Jag vet inte om listan behöver några vidare kommentarer. Tycker att den klarar av bra själv att förmedla ungefär hur produktiv jag har varit sedan förra helgen. Inte ett jävla dugg har jag gjort, ungefär.

Det börjar bli lite av ett bekymmer. Det här med att inte få någonting gjort. Det borde inte vara så svårt att skriva några hundra engelska ord här och där. Fundera på nåt lyxigt jobb man borde söka, eller att bara gå och lägga sig vid lite vettigare tider.
Men bevisligen är det större problematik involverad än vad man vid första anblicken kan tro. Det är så mycket lättare att bara vara lat.

Men som jag skrev på ett helt annat ställe. Lathetshjulet är stort som ett väderkvarnshjul vid det här laget. Det börjar bli dags att kämpa ned det som värsta sortens cyber-Don Quijote. Could use vapendragare.

Idag blir det för övrigt ännu en gammal macro-bild. Har inte haft uppe kameran på hurlängesomhelst. Det kanske borde vara på listan det med.
  • Ta nya macrobilder för att det är ju faktiskt grymt kul att fota

1 kommentar:

Anonym sa...

pennor är ett bra macrobloggtema. ta bara kort på pennor!